Categories
Dekoration

Din köpguide inför kräftskivan

Din köpguide inför skivan

Är det dags att bjuda in till kräftskiva framåt sensommaren? Då gäller det att vara ute i tid när det gäller pynt och dekoration till kräftkalaset. Det går nämligen snabbt åt ute i affärerna och ett tips är att shoppa kräftkalaspynt online.

Här får du en smart köpguide för att inte missa något viktigt pynt till kräftkalaset. Dekorera med fin kräftdukning, servera maten på pyntat kräftkalasbord och sjung snapsvisor i kräftkalas hatt.

Vad är egentligen en klassisk kräftskiva?

Kräftskiva, kräftkalas eller kräftparty, kärt barn har många namn. Det här är en höjdpunkt för många svenskar och det gäller även dig som inte är förtjust i kräftor. Festen är ett perfekt avslut på sommaren och ett glatt välkomnande till den vankande hösten.

Det traditionella kräftkalaset är en bjudning som brukar gå av stapeln någon gång i augusti, vanligtvis under den senare delen. Kräftsäsongen är igång och det är de små röda kloklädda krabaterna som står i fokus. Ett måste på festen är klassisk kräftkalas pynt och du kan börja redan vid inbjudan. Sedan gäller det att pynta med kräftkalas dukning och andra tillbehör till kräftskivan.

Tips för ett lyckat kräftkalas

De finns några stående tips för dig som vill vara säker på en lyckad kräftskiva. Du bör bland annat vare ute i tid när det gäller kräftkalas pynt. Låt dig inte vänta fram till augusti utan köp hellre dukning och dekoration till kräftkalaset i förväg.

Tillbehör till kräftfesten är bland annat muggar, tallrikar och servetter med kräftkalas dekoration. Till den här festen finns det inga gränser, kräftkalas pynt kan du aldrig få för lite av. Vill du bli riktigt inspirerad inför partyt är tipset att kika in Partypack som erbjuder ett enormt utbud av dekoration till ditt kräftkalas!

Roliga inslag till festen är så klart kräftkalas dekoration i form av partyhattar som gör varje snapsvisa lite roligare. Låt ingen gäst komma undan, se till att alla piffar looken med kräftkalas pynt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *